Home World U.S. News John Allen simply called Jill Kelley “sweetheart” and denies affair

John Allen simply called Jill Kelley “sweetheart” and denies affair

1

General John Allen, who is now under investigation by the FBI for allegedly exchanging thousands of “inappropriate” emails with military socialite Jill Kelley, simply called her “sweetheart”, a top official has claimed today.

In a dramatic new twist in the David Petraeus sex scandal, General John Allen reportedly exchanged 20,000 to 30,000 emails with Jill Kelley, the woman who sparked the probe into the CIA boss.

Jill Kelley, a housewife and unpaid social liaison for the military in Tampa, tipped off the FBI about threatening emails from David Petraeus’ mistress, Paula Broadwell, exposing the affair and leading to his resignation.

These latest revelations mean General John Allen, who is married with two adult daughters, is the second top military official to be dragged into the David Petraeus scandal.

John Allen, who is under FBI investigation for exchanging thousands of inappropriate emails with Jill Kelley, simply called her sweetheart

John Allen, who is under FBI investigation for exchanging thousands of inappropriate emails with Jill Kelley, simply called her sweetheart

John Allen, 58, succeeded David Petraeus in Afghanistan and was due to take over as NATO’s top commander – but his appointment has been suspended while his relationship with Kelley is investigated.

A top official told the Washington Post that John Allen simply used the word “sweetheart” – which he said proves nothing as the general is from Virginia, where it is used as a platonic phrase.


“He’s never been alone with her,” the official said.

“Did he have an affair? No.”

The senior official added that Kathy Allen, the general’s wife, and Jill Kelley were “good friends”.

  • Laporta Ilona

    Magyarországról írok Önöknek! Minden nap elolvasom és megnézem az Allen tábornokról szóló híreket. Sajnálom ezt az embert, mert azt hiszem, nem érdemli meg azt a sok vádaskodást, amivel most illetik!!! Itt, Magyarországon, kitűnő embernek, jeles, nagy tudású stratégának tartják John R. Allen tábornokot. Ő nem hibás semmiben . Az olyan kártékony, unatkozó, nagyravágyó
    nőket kellene felelősségre vonni, mint Jill Kelley.Ő mit keres egy katonai támaszponton, ha nincs állományban és miért tolakodik olyan helyre, ahol nincs semmi keresni valója?! Higgyék el, az ilyen nőket nem a segíteni akarás hajtja, hanem a kaland lehetősége és az ilyenek akkor boldogok, ha kacérkodhatnak!!! Abban pedig nincs semmi különös, ha a férfiak elveszítik a fejüket, még akkor is ha nős emberek! TALÁN, Allen tábornokkal is ez történt, mert nagy volt a kísértés, de el lehet hinni, hogy komoly kapcsolat nem alakult ki közöttük. Higgyék el, a tábornok nem olyan felelőtlen, hogy ilyen dolgokba bele menjen, ha káoszt akart volna az életében, akkor ezt 40 éves pályafutása alatt, már többször megtehette volna! John R.Allen csak dicsőséget hozott Amerikának, ezen kívül példamutató életet él. Ezért, most, hogy bajban van, inkább segítsenek neki, nyújtsák a kezüket, mert megérdemli!!Az ilyen könnyűvérű nőknek pedig ne adjanak lehetőséget arra, hogy befurakodjanak mindenféle körökbe és életeket tegyenek tönkre! Számolják össze, hogy ez a dolog, hány családot tehet tönkre és hány karriernek árthat?! Tiszta szívemből sajnálom Allen tábornokot és szurkolok azért, hogy az ügyében helyes döntést hozzanak! Kérem, ne haragudjanak, de nem beszélek angolul, csak németül és olaszul a magyaron kívül. Üdvözlettel:L.Ilona